Vtipológ

vtipolog

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
vtipolog
Bugár vypočul hlas ulice
 
perez
perez | 13.3.2018 12:17

Bugár sa u mňa definitívne odpísal už vtedy, keď vstúpil do koalície s Ficom. No som šokovaný a prekvapený z toho, ako sa ďalej ako politik ale aj človek profiluje. Včerajšie vystúpenie bolo HROZNÉ. Naozaj sa divím, ako sa v ňom nazbieralo toľko bezcharakternosti, vypočítavosti a pomstychtivosti. Nikoho som zatiaľ nepočul komentovať Bugárov včerajší prejav v tomto svetle. To si naozaj nikto nevšimol, čo tam splietal?! Predtým ako prečítal jednu vetu, ktorá bola vyhlásením republikovej rady, potreboval toľko veľa básniť. A o čom? O dôvodoch, ktoré viedli stranu k rozhodnutiu o predčasných voľbách? Nie! On sa potreboval vysťažovať. Najskôr na novinárov, že nerobia správne svoju prácu. Potom na strany, ktoré majú "štyri členy" alebo 160členov, ktoré nie sú NORMÁLNE, lebo iba jeho strana je normálna. Potom sa nepriamo sťažoval aj na bežných občanov, ktorí svoju nespokojnosť vyjadrujú protestami. On vystupoval v podstate ako obetný baránok, chúďatko, ktoré už teraz nemá inú možnosť, keďže už sú také nepokoje. Takže toto je podľa jeho všerajšieho vystúpenia dôvod, prečo to smeruje k predčasným voľbám. Lebo zlí novinári, lebo zlé neštandardné strany, lebo zlý prezident, lebo zlí ľudia. Ani najmenším slovkom sa nepozrel do svojich radov. Ani slovkom nezhodnotil a nepoukázal na chyby a závažné priestupky, ktoré sa udiali v koalícii. Nie. Ani oni, ani jeho koaliční kolegovia nespravili nič zlé. Sú len akési podozrenia - a to nezabudol viac krát zdôrazniť, že IBA nedoložené podozrenia - z nejakých možných kontaktov z minulosti. Oni teraz iba reagujú na vzniknutú nespokojnosť v spoločnosti. To je naozaj totálna slepota. Naozaj som veľmi prekvapený a znepokojený s tým, kam sa až tento človek dopracoval. Totálna úbohosť a chamtivosť. Je mi to ľudsky naozaj ľúto.


bhave
bhave | 13.3.2018 15:29

Tak ked mohli ist s Robkom do postele, asi bol cas zabudunut na akekolvek naivne predstavy. A otazka je skor (aj ked to na veci nic nemeni, a je uz aj jedno), ci sa tam dopracoval, alebo tam bol vzdy, len to vedel predtym pekne uhrat, a nebolo tolko moznosti ukazat, co je v skutocnosti zac.


mikchal
mikchal | 13.3.2018 19:28

perez - BINGO, DOKONALE vyjadrene, zdielam s tebou na 100%.


perez
perez | 14.3.2018 05:19

bhave - správna otázka! Tiež som si ju položil. A vychádza mi aj podobná odpoveď. Neverím totiž, že človek môže tak výrazne zmeniť svoju osobnosť. Takže áno, v minulosti sa neprejavil, a teraz sa ukázal, čoho je schopný. Alebo je toho schopný každý z nás, keď dovolíme, aby nám nenávisť zadusila srdce. Je mi z toho zle, priatelia. Až fyzicky zle na žalúdok :(


legnaw
legnaw | 14.3.2018 07:52

v pondelok vecer nam harakterrozchoduje v omacke predhodil predcasne volby aby uz v utorok jeho turciansky asslizac fazekas bez bazne a hany zahlasil ze rekonstrukcia zlepenca je mozna...


perez
perez | 14.3.2018 09:38

to už ani zlepenec, ale dáky VYMLETENEC


mch
mch | 14.3.2018 10:14

@perez, presne, pocas toho jeho prihovoru pred vyjadrenim republikovej rady som si myslel, ze pocuvam Danka ..


bhave
bhave | 14.3.2018 19:31

@perez: Suhlas co si pisal, len ja uz sa tomu vobec nedivim, a presne si myslim, ze toto nie je vec, co sa zmeni zo dna na den. Teda jedine ak by bola extremna tlacenka na cloveka zvonku (nejake vydieracky a neviem co), ale to sa neda na tolkych ludi. Ani dalsim ludom co su v Moste, a hrali sa na daco. Uz to je dlhsiu dobu z ich spravania jasne. A aj ked nie som ich volic, tak je to sklamanie.
A dneska to este dalej klincuju. Ale ja som to aj po ich vyjadreniach trosku cakal, co hovori samo za sebe.
Uz len cakam, aby sa stal Kalinak premierom :).


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader